16.8 C
Esbjerg
8. september 2021
Image default
Design Design Ideer

Design ideer fra grandts.com

Hvordan udforskning af inspirerende ideer

Hvordan udforskning af inspirerende ideer kan forbedre dine webdesignprojekter Når du arbejder i et kreativt felt som f.eks. Webdesign, er det kun naturligt at lejlighedsvis befinde dig i et (1) spor. Når du sidder fast eller har det som om dine kreative juice er tørret ud, kan det være et stærkt middel at se på kilder til inspiration til webdesign. Udforskning af webdesigneksempler og ideer kan også hjælpe dig med at holde kontakten med aktuelle tendenser og teknologier. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du skal lave et projekt for andre og ønsker at gøre dig bekendt med den type design, der er populær blandt deres målgruppe.

At arbejde i en anden niche, end du er vant til, kan kræve, at du lærer nye stilarter og designelementer. Ikke alene kan udforskning af andre webdesigners professionelle give dig ideer til dine egne projekter, men det kan også forbedre dine færdigheder og tilbyde et nyt perspektiv på visse aspekter af design, fra æstetik til brugervenlighed. At have en go-to-liste over inspirerende ressourcer kan endda øge din arbejdsgang og produktivitet. Det kan gøre at dykke ned i projekter lettere og give dig mulighed for bedre at imødekomme kravene i de projekter du kaster dig ud i.

 

1. Elementor

Denne liste ville ikke være komplet uden at nævne Elementor  Elementor Monthly Showcase:
Hver måned udforsker de nogle af de bedste steder rundt om i verden bygget med Elementor. De valgte designs tjener til at fremhæve Elementors magtfulde muligheder samt de resultater, som både nybegyndere og eksperter kan opnå med det. Deres månedlige udstillingsvindue fokuserer på design og er beregnet til at inspirere dit eget arbejde.

Hvis du ønsker at eksperimentere, er dette en givende ressource, fordi du kan låne ideer fra forskellige brancher, såsom rejser, film, mad og meget mere. Elementor er ret populært på samme måde som WPBakery. De er begge plugins (til opbygning af hjemmesider) der ofte følger med et WP Theme, men som også kan købes selvstændigt som plugin.

 

2. Behance

Behance har mange ligheder med Dribbble. Her kan designere fremvise deres arbejde og oprette forbindelse til andre kreative sjæle: Det er også et af de største designfællesskaber i verden, og dets indhold er primært community-curated. Det er især nyttigt, hvis du leder efter eksempler på fotografering, illustration og grafisk design. Når du søger på webstedet, kan du filtrere de tilgængelige muligheder baseret på: Tidsrammer Popularitet Beliggenhed Brugte værktøjer (Photoshop,

Illustrator osv.) Kreativt felt (webdesign, UX / UI, branding osv.) Farver Og mere I lighed med Pinterest bruger Behance også ‘moodboards’, som du kan udforske og som medlem følge eller oprette dine egne. Det inkluderer også et jobboard, hvor du kan ansøge om freelance designarbejde. Hvis du er til den slags.

3. Appellerer til dit publikum 

Appellerer til dit publikum Den vigtigste del af opbygningen af et brand og et websted er at huske din målgruppe. Alle designvalg skal svare på, hvordan du bedst kan tjene dem og skabe en positiv, mindeværdig og unik oplevelse for dem. Uden dette kan du ikke stå op ved siden af konkurrenterne. Brug sprog og billeder, der appellerer til dem og afspejler værdier, de kan relatere til.

 

 

Respect is how to treat everyone, not just those you want to impress.

  • Richard Branson

 

Related posts

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

Du kan ikke kopiere indholdet på denne side

photo.grandts.com