Glemt detaljer?

OPRET KONTO

SPECIAL • SIDE
VERSION 2.0

SUREAL FREEDOM

SYMPOSIUM - KULTUR - PORTFOLIO

BIKES
2WHEELS - 4EVER

BIKES.GRANDTS.COM
SINCE 2014

PREV
NEXT

Vær opdateret, tilmeld dig min Mail Liste?

WWW.HJERNESKADET.COM

hjerneskadet.com er oprettet af den simple grund at min kone Tove Marie Thomsen, er ramt af en hjerneskade. Med 4 blodpropper og en diagnose med Melas Navnet er en forkortelse for Myopati (muskelsygdom), Encephalopati (hjernesygdom), Lactat-Acidose (ophobning af mælkesyre i blodet) og Slagtilfældelignende anfald.

WWW.GRANDTS.COM

Selfaclaimed Webdesigner født i , Esbjerg, Danmark, Skandinavien med en passion for flot design og IT-teknologi . Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

PHOTO.GRANDTS.COM

Et Wordpress site der beskæftiger sig med foto, reviews,tips & Tricks til amatør fotografen. Og generelt det meste der vedrører foto, software programmer og meget andet.

QUICK F.A.Q. GUIDE

46+

WP SIDER

468+

PROJEKTER

900+

KAFFE

180+

VIDEOER

www.grandts.com - har her i denne nye version 16.3 2022 - anvendt Kallyas Theme som udganspunkt for både sider, Portfolio Work, og Blog. Themet giver dig ekstremt mange muligheder for at lave, opbygge dit site som du ønsker det baseret på Wordpress CMS

PT.: er www.grandts.com det ældste domæne jeg har, og stammer helt tilbage fra 2008 - så domænet har pænt mange år på bagen. Oprindeligt startet op som et jobsite med et Joomla! Template men det røg hurtigt ud til fordel for et site med og om det hedengangne Macromedia Flash, som nu er Adobe Flash™

Hvis du er kommet for at hente mit Resume & CV, med flere dokumenter. Så finder du dem på min download side ved at følge dette link Download Dokumenter.

Med mit site fra 2019 www.job4me.dk - var jeg dækket ind, men jeg har valgt at lukke det ned, Dermed har jeg valgt at Resume og CV er kommet på hovedsiden og så burde det jo være dækket ind. Jeg beholder dog www.job4me.dk dog opsat som et Mirror Site på dette domæne (www.grandts.com) af rent nostalgiske grunde, ikke fordi det er nødvendigt. Samtidig giver det mig frihed til også at eksperimentere med Portfolio og andre Design mæssige ting.
John Grandt 2022

OM

JOHN GRANDT

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave – Frem til september 2022  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7 + år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

 

sådan er processeni 3 steps

Skal du have en ny hjemmeside? Så er processen faktisk ikke så lang, tre step og du er igang med at få lavet en side der kvalitetsmæssig er noget af det bedste du kan få inden for CMS Systemer, få et holdbart produkt! brug Wordpress

plan & strategi

Du kan kontakte mig, eller bruge min designform for råd & vejledning om det du ønsker.

design & udvikling

Når du har fundet ud af hvilket system du vil have,finder jeg en designer til dig. Ud fra din ide.

test & levering

Jeg overvåger nøje udviklingen på din nye side og får det rettet efter din ønsker, hvis det er muligt.

copy right microsoft

Windows 11 er her!

28 oktober 2021 Af John Grandt i Tips og Tricks, Windows
amp-mobile-site

AMP og Grandts.Com

25 oktober 2021 Af John Grandt i Amp, Artikler, Blog, Featured
Denne hjemmeside er Version 15.0

Hjemmesiden er i Ver. 16.3

24 oktober 2021 Af John Grandt i About Siderne, Artikler

Bliv klogere på ERP…

06 juli 2021 Af John Grandt i Tech, Tips og Tricks, Windows

Work in Progress

21 juni 2021 Af John Grandt i About Siderne, Artikler

SIDST TILFØJET

Like our page

5894

Follow Us

25374

Circle Us

3841
TOP