19.7 C
Esbjerg
7. september 2021
Image default
About Siderne Artikler

Work in Progress

Work in Progress

 

Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan have med en hjemmeside som man gerne vil se få besøgende. Vil du gerne have folket kigger på det du laver er du nødt til for det første at komme men noget nyt, i hvert fald mindst en gang hver måned. Og det er netop det jeg har gang i her i juni/juli måned at opdatere hjemmesiden.

Denne er hjemmeside er nu oppe på Version 16.2 siden 2008 – Med det nye layout som er lagt for dagen håber jeg at de der genbesøger www.grandts.com kan se der sker noget med jævne mellemrum. Når tiden er til det forsøger jeg at opdatere siderne så den er aktuel nok til et genbesøg.

Så glæd dig jeg har også samlet lidt design work ud af mit work portfolio i alle dens afskygninger her på disse sider, forhåbentligt med en hvis form for succes så det vil jeg forøge efterhånden som gamle design er gravet frem fra gemmerne. Men vi får se, så har du noget at kigge på og lade dig inspirere af, men det er så kaldt work in progress så det kommer løbende op..

 

In Three words i can sum up everything I´ve learned about life: It goes on

Robert Frost

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

Top Photo by Daniel Cheung on Unsplash


 

 

 

Related posts

Hjemmesiden er nu i version 16.2

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

KISS Keep it simple

John Grandt

Skriv en kommentar

Du kan ikke kopiere indholdet på denne side

photo.grandts.com