12.9 C
Esbjerg
26. september 2022
Image default
TechTips og TricksWindows

Bliv klogere på ERP…

Bliv klogere på ERP og hvad det kan gøre…

Bliv klogere på ERP. Det er aldrig for sent at lære noget nyt, og nu kan du blive klogere på hvad ERP står for, og hvad det går ud på. Kort fortalt er det et elektronisk ressourcestyrings-program, selvom E’et nu står for “Enterprise” og P’et for “Planning”. Programmet hjælper med alle de transaktionelle processer, så der er god mulighed for at virksomheden kan bruge det.

ERP forklaret nærmere

For at forklare ERP systemet nærmere, så er det et system som hjælper med at sætte virksomhedens aktiviteter og data i system. Det gør det lettere for virksomheden at skabe overblik over, hvad der foregår i virksomheden. Det er en måde hvorpå virksomheden kan samle flere arbejdsprocesser, og dermed effektivisere arbejdet. Det kan være processer som økonomi, regnskab, lagerbeholdning, kunder, produktion, løn og meget mere. Ét system som samler det hele.

Fordelene ved ERP

Nogle af fordelene ved et ERP system er allerede forklaret, men for at opsummere dem igen, så kan et ERP system hjælpe med at centralisere alle arbejdsprocesser i virksomheden. Det giver et bedre flow, da man hurtigt kan navigere igennem de mange afdelinger, der kan være i en virksomhed. Udover at det sparer tid, så øger det også produktiviteten og konkurrenceevnen, da man har meget bedre styr på forholdene og ressourcerne i virksomheden. Det giver også flere medarbejdere et indblik i forholdene, og forbedrer dermed også kommunikationen i virksomheden.

Mere end kun én version

ERP kommer ikke kun i én variant. Faktisk findes der flere ERP systemer, så du kan vælge hvilket system der passer bedst til din virksomhed. Der findes endda en række ERP systemer, som er udviklet i Danmark. Således kan du finde et system, som i høj grad passer i de skalaforhold, vi kender i Danmark. Det smarte ved ERP er også at det passer til både store og små virksomheder, og det betyder at du sagtens kan få det til din virksomhed.

Kan fungere sammen med andre systemer

Mange virksomheder har flere systemer kørende, da de både har websteder, apps og det interne system. Det er intet problem at integrere ERP systemet, med de nuværende systemer i virksomheden. ERP er meget alsidig, og der findes en række situationer, hvor ERP vil kunne hjælpe med at forbinde afdelinger, og igen skabe et bedre overblik. Hvis du ønsker at holde systemerne adskilt, er det naturligvis også en mulighed.

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

Photo by ThisisEngineering RAEng on Unsplash


 

 

 

Related posts

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

Windows 11 er her!

John Grandt

Driver Booster 9

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM