12.1 C
Esbjerg
25. maj 2022
Image default
Arbejdsgiver Jobs

Job Søges her og Nu!

Job Søges!

 

Job Søges her og Nu!. Jeg har indtil nu været så heldig at have job hos HKJ Group (Gas Turbine Services A/S) i Esbjerg – ( Fra Marts 2019 kontrakt opsagt, udløber til august 2022) Og det er jeg rigtig glad for at have, virksomheden GTS har nu valgt at ændre deres strategi for IT afdelingen så der ikke længere er plads til en fleksjobber i min stilling efter august 2022.

 

Photo Courtesey of Daniel Cheung unsplash.com

 

Job søges her og nu

GTS har ansat en fultidsansat IT Project Manager for at kunne leve op til deres kunders krav om kundeservice & Service generelt. Det kan jeg kun medgive er en rigtig god ide.

For virksomheden betyder det en betydelig udvidelse af hele IT / SharePoint delen, for at kunne leve op til CEO’s ønsker og strategi. Der er for mig (desværre) brug for en fultidsansat. Jeg kan sagtens forstå tiltaget. Det siger sig selv at man som fleksjobber med 3 timer om dagen ikke ville kunne leve op til en strategi der baserer sig på en fuldtidsansat der alene skal tage sig af SharePoint 365.

Selvom det for mig er en beklagelig situation der udmunder i en opsigelse. Det betyder at jeg fra 1 auguust 2022 mangler et nyt fleksjob. Det er ikke et must at det er IT relateret men det er dog det jeg gerne vil. Kravet er blot det ikke må være fysisk betonet, monotont og tungt arbejde. Jeg er her ud over frisk på at tage job inden for de skånehensyn jeg nu en gang har som fleksjobber. Job søges her og nu med ovenstående i mente.

Jeg er dog af den overbevisning at vedholdenhed & egen markedsføring kan betale sig. Derfor prøver jeg endnu en gang at lave en form for online jobansøgning på disse sider www.grandts.com –  der gerne må udmunde i et nyt fleks job på 12 – 15 – timer. Jeg er frisk på næsten hvad branche det måtte være, herunder er der nogle nøgleord der måske kan guide en eventuel arbejdsgiver i min retning.

 

I god tid? Ja det er i meget god tid, men med henblik på at få en smule interesse er jeg bare ude i god tid. Det er som det så kaldte “grå guld” nemlig stadig svært at få jobs i udbud.

 

  1. IT Support
  2. Web relaterede jobs
  3. Marketing, Kommunikations Relateret
  4. Salgs job (ikke canvas, eller telemarketing)
  5. Fødevare branchen Salg, Service ikke fysisk betonet (jeg er uddannet butiksslagter)
  6. Turisterhverv
  7. Og alt muligt andet kunne have interesse

 

Kontakt mig på mail info@nospam-grandts.com  – jobs@nospam-grandts.com – eller john.grandt@nospam-hotmail.com

Du kan også vælge at anvende min kontakt formular her på siderne.  Hent CV, Resume med mere

 

 

CV John Grandt

 

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

Related posts

5 Fakta om Fleksjobbere du ikke vidste?

John Grandt

John Grandt Job historie

John Grandt

Software & Skills

John Grandt

Skriv en kommentar

BIKES.GRANDTS.COM