1.4 C
Esbjerg
9. marts 2021
www.grandts.com | V. 14.3 – 2008 – 2021
Image default
Design Editor's Picks The Abouts

Design fra Grandts.Com

Design fra Grandts.Com

 

 

Lidt omkring design og mig selv. Jeg er IKKE en virksomhed,trods det jeg anvender navnet og mine sider og domæner under “brandet” Grandts Media – Mine sider er personlige, men på et tidspunkt ville jeg gerne øge publikums besøg derfor valgte jeg navnet Grandts Media som brand for domænet www.grandts.com og dermed alle subdomæner ligeledes, blot for at der ikke skal opstå misforståelser. Du er velkommen til at henvende dig omkring design, så vil jeg gerne henvise til dygtige mennesker der er “næsten” så gode til at lave sites som jeg selv ynder og tror jeg er.

 

God fornøjelse med at starte dit eget projekt.

John Grandt

 

Er du virksomhed?. Så bør du derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS. Jeg anbefaler at du finder dit WordPress tema på Themeforest.Net her er udvalget størst og du er sikret af Themeforest.Net’s ejere for at temaet er tjekket helt igennem.

 

 

 

 

 

 

Webmaster og ejer af blandt andet www.grandts.com

 

 

 

Everyone rises to their level of incompetence.“The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

Laurence J. Peter

 

 

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    Metorite Day

    Metorite Day   Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer...

    Close