4.2 C
Esbjerg
24. januar 2023
Image default
Wordpress Support

Kan man leve af at lave WordPress Sider?

Skal man være Udvikler?

 

Kan man leve af at lave WordPress Sider?. Skal man virkelig være udvikler eller have meget erfaring, hvis du vil lave din egen hjemmeside. Nej slet ikke det er blevet utrolig nemt, og der er en mange gratis kurser til rådighed på internettet, hvor du kan lære en masse. Se her, hvordan du kan leve af at lave hjemmesider.

Kan man leve af at lave hjemmesider?

Svaret er ja, du kan sagtens leve af at lave hjemmesider. Det gode ved det er, at der er mange forskellige måder at sikre din indkomst på. Man kan både tjene en masse penge ved at lave hjemmesider for andre, der ikke selv gider, eller du kan tjene penge på reklamer, affiliate marketing, eller ved at sælge ydelser og produkter på din hjemmeside.

Man kan hurtigt blive skeptisk, når det kommer til spørgsmålet, om man virkelig kan leve af at lave hjemmesider. Dette er med god grund, da det kan være hårdt arbejde. Ikke fordi det er så svært at lave en hjemmeside, men det at tilegne sig alt den viden der skal til, for at leve af det.

Det anbefales derfor, at man er meget passioneret, inden man går i gang med at lave en hjemmeside. Hvis du er det, så er der mange muligheder for at leve af det. Du kan sågar have mange hjemmesider på en gang, uden at det er stressende.

WordPress

Det mest kendte CMS i verden er wordpress. CMS står for Content Management System, og er en software, hvor man kan udvikle hjemmesider. WordPress er den nemmeste vej til at lave en personlig blog, hvor man kan tjene penge.

Er du interesseret i at skabe en passiv indkomst, hvor du kan tage dit arbejde med på ferien? Så kunne det være, at du skulle lave en hjemmeside i WordPress.

Shopify

Er du derimod interesseret i at starte din egen webshop? Dette kan du også gøre i WordPress, men der er andre gode alternativer. Shopify er et CMS der er lavet specifikt til webshops. Der er flere fordele og ulemper ved dette. Shopify er en Canadisk e-handels virksomhed med hovedsæde i Ottawa, Ontario, der udvikler computer software til online-butikker og detailhandel point-of-sale systemer. Shopify blev grundlagt i 2004, og var i første omgang baseret på tidligere software, som grundlæggerne skrev til deres online snowboard butik. Wikipedia

Personligt ville jeg hellere vælge en anden løsning. Den helt store ulempe ved shopify er uden tvivl, at de tager et procent mæssigt gebyr for hvert salg, du laver. Skulle du være så heldig og dygtig, at din webshop bliver en stor succes med en høj omsætning, ender du altså med at betale en meget høj pris for dit CMS-system.

De penge kunne du helt sikkert have fundet noget sjovere at bruge på, end lige Shopify?

Herudover er der også nogen SEO-mæssige udfordringer ved den måde deres URL-struktur er sammensat. Dette kan der desværre ikke ændres på. Det skal dog siges, at det på ingen måde er umuligt at få gode placeringer på søgemaskinerne, blot fordi man benytter Shopify. Du skal tage et kig på denne side der har samlet

Top 20 Open Source And Free Ecommerce Platforms for 2020

 

Fra virksomhedens giganter til små mor- og papa butikker, mange e-handelsbutikkejere henvender sig til gratis open source-e-handelsplatforme.

De nødvendige værktøjer til at sælge online bliver ikke billige, især ikke på virksomhedsniveau. Men brug af open source-software kan slette mindst et månedligt gebyr. Derudover har du større kontrol over din online tilstedeværelse.

 

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

 

 

Related posts

Post & Indlægstyper Reorder!

John Grandt

Før du går i gang

John Grandt

Ooh shit jeg er blevet hacket

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM