Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

www.grandts.com

GRANDTS VERSION 10.4

 

PenNews Theme based er ikke bare responsiv: dine sider vil helt omdanne sig for at skabe en perfekt oplevelse på enhver skærmstørrelse Tag et kig på PenNews på en retina display og du vil blive blæst væk Vector grafik gør PenNews temaet til det perfekte tema for dine besøgende med nethinden. Med en meget intuitiv Interface og tema muligheder, er PenNews ekstremt nem at konfigurere og tilpasse også: Naturligvis med 3 Drag og slip sidebygger der vil hjælpe dig med at oprette dine brugerdefinerede sider I en nøddeskal. PenNews er kompatibel med det gratis WooCommerce-plugin, hvilket betyder at du kan have din egen butik uden ekstra omkostninger til en shop på ingen tid. Du kan købe temaet på Themeforest.Net

 

Med Version 10.4 er Grandts.Media nået op på langt over 30 nye hjemmesider på forsiden af www.grandts.com over en periode på 10 år. Sammenlagt med den tid og energi jeg har lagt i dette er det helt sikkert for meget, men det har ikke afholdt mig fra hele tiden at søge nye tiltag for mig domæne. Og holder man af design så er det vel ikke så galt at bruge tid på hjemmesider. Inden jeg fik www.grandts.com  –  kørte jeg et Community i Joomla! for nybegyndere, hvilket var en virkelig god periode over 8 år.

 

Det er at lege med mediet grafisk, i video, med diverse designs, og ord, jeg kan lide, og blot at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Oyster Digital V. 8.0 har været oppe som hovedside for domænet hvor du finder de meste skriblerier fra min hånd 🙂 For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Denne side er min hovedside på domænet efter som du er på indgangssiden, med de mange andre versioner vil det være et godt sted at starte herfra og bevæge dig rundt på mit domæne, velkommen til Grandts.Com.

 

www.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

english.grandts.com

John Grandt

Reinvent yourself!

John Grandt

Breakdown af grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close