16.3 C
Esbjerg
9. september 2021
Image default
Html5 Video Projekter

The 1-in-20 HTML5 Video

The 1-in-20 HTML5 Video

 

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. Reelt sammenstykket fra en video hentet fra Youtube og sammensat i en Adobe After Effects video som jeg har kaldt 1-in-20. Som jeg syntes er lidt eksperimentel, derfor lavede jeg egentligt et derivate work ud af det til brug for egen vinding. Hvis du ikke helt forstår den er det også ok, som nævnt er det eksperimentelt og noget som jeg syntes var sjovt at rode rundt med. Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder ogv, webm, samt mp4 filer. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have en button der vidersender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af det kunstneriske element som jeg syntes jeg besidder, og den teknologi inden for online design som jeg er så vild med at arbejde med. Adobe After Effects intro video, set up med SVEN HTML5,skip intro, go to page link med videre.

The 1-in-20 HTML5 Video

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
MP4
55%
HTML5
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

This is My Life

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Skriv en kommentar

Du kan ikke kopiere indholdet på denne side

photo.grandts.com