9 C
Esbjerg
28. november 2020
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2020
Image default
Art Artist People Streets

Streets of Copenhagen

Last Updated on 23. september 2016 by John Grandt

[blockquote quote_type=”type1″ author_name=”- William W. Purkey.” width=”50%” float=”left”]”You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.” [/blockquote] Hvis du har været i København for nylig, har du måske stødt på nogle af byens smukke vægmalerier. En af dem er skabt af kunstneren ROA fra Belgien, som er en mester i at få dyrene til at se live ud på vægmalerier.

 

En multi-diciplinær artist, ROA’s work tager form på mure og bygninger, stort skalerede dyr, og, multimedia animationer.  Fokus er på meticulous technique and craft, ROA’s arbejder er stærkt inspireret omkring at få dyr til at virke som om de er levende.

ProjektOutdoor Surface” har 6 godt anerkendte muralist kunstnere, og jeg er glad for at præsentere dig nogle af deres work-in-progress.

Alle photos by Henrik Haven og Søren Solkær.

Gasværksvej 34:
ROA

ROA er fra Belgien og en mester i at tegne, male dyr der ser eksotiske og levende ud. Hans seneste værk er placeret på en skolebygning. 

 

 

[custom_button style=”btn_small btn_type1″ icon=”icon-user” target=”_blank” href=”http://roawebtumblr.com“]Official ROA Website[/custom_button]

 

 

Hjalp denne artikel dig?
JaNej

Related posts

Flash Mob Bilka, Esbjerg

John Grandt

Streets of Copenhagen 2

John Grandt

Follow Your Dream

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    404 Fejl

    Får du en blank side, eller en 404 Error?   Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du...

    Close