Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019
Image default
Wordpress Sider

www.job2you.dk

www.job2you.dk | WordPress

 

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Mit resume site www.job2you.dk er et mere personligt præget WP site, her kan du fine CV og Resume samt flere informationer som er rettet mere mod at “sælge” mig selv som person, jeg har haft great fun ved at lave siderne omend der er et alvorsord med omkring fleksjob.

Du kan købe temaet på Themeforest.Net

 

Med Version 14.0 nåede job2you.dk en milepæl på langt over 40 sider siden 1999. Sammenlagt med den tid og energi jeg har lagt i dette er det helt sikkert for meget, men det har ikke afholdt mig fra hele tiden at søge nye tiltag for mit domæne. Og holder man af design så er det vel ikke så galt at bruge tid på kreative og innovative hjemmesider.

 

www.job2you.dk

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

supercars.grandts.com

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    Read previous post:
    projekter
    projekter.grandts.com

    projekter.grandts.com   Hvis du har interesse for design, eller blot vil se de gamle versioner af mit domæne så skal...

    Close