9.1 C
Esbjerg
23. november 2023
Image default
DesignWordpress Sider

www.job2you.dk

WWW.JOB2YOU.DK 

 
Jeg har valgt at LUKKE  www.job2you.dk igen Du kan derfor ikke se sitet i sit fulde på mit   oprindelige site. Dette site er det ældste domæne jeg ejer og er fra 2003. Jeg beholder det af rent nostalgiske grunde netop fordi det var mit første domæne. Der er i stedet for en landings side.
 
 
Dette WordPress site job2you.dk er baseret på mit mere personlige liv, nemlig et Resume & CV over mit arbejdsliv, sitet er anvendt som reklamesøjle for mig selv. Og bliver pt.: anvendt i forbindelse med jobsøgning Jeg søger et nyt job, men er ufrivillig ledig. Jeg er heldigvis optimistisk i forhold ti at komme i job igen og det har for mig stor betydning. Se mere på den nye side.
 
 

SLL er en forkortelse for Secure Socket Layer. SSL hvilket er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

www.job2you.dk

 

 

 

 

 

Related posts

Design is thinking made visual

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM