Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2020
Image default
Wordpress Sider

videotouch.grandts.com

videotouch.grandts.com | WordPress

 

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave  netop denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante

 

Generelt indeholder videotouch.grandts.com mest Adobe After Effects introer, baseret meget p[ at showcase videoer generelt. Det er fra tiden med meget Flash CS og MP4, derfor er det nøvendigt at du ligeledes har en browser der understøtter flash plugin.

 

videotouch.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

www.johngrandt.dk

John Grandt

support.grandts.com

John Grandt

supercars.grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  VISIT JOHNGRANDT.DK
  Read previous post:
  hjerneskadet-com
  www.hjerneskadet.com

  WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

  Close