8.5 C
Esbjerg
13. juni 2024
Image default
DesignHtml5 Video ProjekterVideo Intro

Top Of The Town

Top Of The Town HTML5 | Adobe After Effects

 

Top Of The Town. Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder en mp4 file. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have et link der videresender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

Top Of The Town HTML5 Video

 

 

 

Related posts

Time of Change

John Grandt

This is My Life

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

Skriv en kommentar

BIKES.GRANDTS.COM