9 C
Esbjerg
21. oktober 2020
www.grandts.com | V. 14.0 – 2008 – 2020
Image default
Wordpress Sider

support.grandts.com

support.grandts.com  | WP


 

support.grandts.com er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange artikler og emner, oprindeligt er dette theme tænkt som portfolio. Men jeg syntes det passede fint til et support site og blog på en og samme tid hvor sitet blev oprettet. Jeg har brugt det over flere omgang allerførste gang i 2013 -2014. Og igen i 2016 – 2017, 2018, 2019. Sitet er nu igen på vej op. I en noget ændret form som jeg syntes er virkelig god.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

support.grandts.com

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

 

 

Related posts

www.job4me.dk

John Grandt

www.hjerneskadet.com

John Grandt

bikes.grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    3D-Logo Reveal

    3D Logo-Reveal HTML5   Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider,...

    Close