Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Wordpress Sider

support.grandts.com

support.grandts.com | WordPress

 

support.grandts.com er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange artikler og emner, oprindeligt er dette theme tænkt som portfolio. Men jeg syntes det passede fint til et support site og blog på en og samme tid hvor sitet blev oprettet. Jeg har brugt det over flere omgang allerførste gang i 2013 -2014. Og igen i 2016 en kort periode. Nu her i 2019 vil jeg igen prøve at få dette site op at køre med support. Siden er nok mest for begyndere med WordPress, men der skal udvikles lidt på at lave lidt bredere artikler, tips & tricks til WordPress.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

support.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

english.grandts.com

John Grandt

Breakdown af grandts.com

John Grandt

Reinvent yourself!

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
www.hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

Close