Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2020
Image default
Html5 Nyt

support.grandts.com – HTML5

support.grandts.com  | HTML5


 

support.grandts.com er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange artikler og emner, oprindeligt er dette theme tænkt som portfolio. Men jeg syntes det passede fint til et support site og blog på en og samme tid hvor sitet blev oprettet. Jeg har brugt det over flere omgang allerførste gang i 2013 -2014. Og igen i 2016 en kort periode. Sitet er nu oppe igen. – Og jeg har anvendt dette HTML5 Site med et lille særpræg af branding i mellem tiden. Den kan du nu se under eksperimenter.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

support.grandts.com HTML5 Landing

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
HTML5
50%

 

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

Geometric-World

John Grandt

Grandts-Logo-Reveal

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  VISIT JOHNGRANDT.DK
  Read previous post:
  wildlife-grandts-com
  Coming Up 2020 – WildLife

  Coming Up 2020 - WildLife   wildlife.grandts.com - Et af de nye tiltag i 2020 bliver et site omkring kæledyr...

  Close