9 C
Esbjerg
5. juli 2020
Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2008 – 2020
Image default
Coming Up in 2020 Featured Wordpress Sider

supercars.grandts.com

Coming Up 2021 – SuperCars

 

supercars.grandts.com – Et af de nye tiltag i 2021 bliver et site omkring biler, luksus biler , Classic Cars biler, Race Cars og mange andre former for bil relaterede emner. Jeg arbejder løbende på sååå mange projekter for fortsat at finde noget der kan interessere de der besøger www.grandts.com

Et af de tiltag bliver så supercars.grandts.com

Siden vil formodentligt også på et senere tidspunkt blive primus motor for et site om MC’ere. Det vil formodentligt bliver midt i året i 2021. Det er dog ikke fastlagt hvornår jeg åbner denne side, udover det bliver en gang i 2021. Men glæd dig, det bliver et site om specialbiler. Og nok biler som alle mænd drømmer om, men som det vil være de fleste forundt at opnå 🙁 Jeg havde planer om at åbne denne side her i 2020, men jeg har alt for travlt med så mange andre ting. Så desværre bliver det nok ikke før i 2021 den kommer.

 

SLL er en forkortelse for Secure Socket Layer. SSL hvilket er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

supercars.grandts.com

 

 

Related posts

www.johngrandt.dk

John Grandt

Hosting på Simply.Com

John Grandt

One.Com Restrektive Ændringer

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  BESØG HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  simply-com
  Hosting på Simply.Com

  Hosting på Simply.Com     So far er min erfaring med hosting på simply.com ekstremt positivt. Det er utroligt nemt...

  Close