8.5 C
Esbjerg
13. juni 2024
Image default
DesignHtml5 Video Projekter

Santa Magic-2022

Santa Magic-2022 | Adobe After Effects

 

 

Santa Magic 2022 intro en lille cool jule animation, second edition lavet med Adobe After Effects som video intro til mit domæne www.grandts.com samme intro kører på forsiden som intro dog uden lyd, og ikke i Fullscreen lavet just for the fun of it. Naturligvis for at vise hvad man kan med Adobe After Effects. Et seriøst grafisk og musisk stykke håndværk i Adobe After Effects og andre video værktøjer.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af de sider jeg laver for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design. Adobe After Effects intro video, set up med skip intro, MP4, logo med videre.

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

Santa Magic 2022

 

Turn on your speakers! If you want a better Media experience,
then both Sound & Music are one of the important elements that are
included in my Adobe After Effects projects.

 

 

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

Related posts

Time of Change

John Grandt

This is My Life

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

Skriv en kommentar

BIKES.GRANDTS.COM