Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2020
Image default
Blog Blogging

projekter.grandts.com

projekter.grandts.com

 

Hvis du har interesse for design, eller blot vil se de gamle versioner af mit domæne så skal du besøge projekter.grandts.com her fortæller jeg mere omkring de enkelte elementer der er anvendt til de mange sider jeg har lavet i gennem årene. Du får alle links til de versioner jeg har lavet, og denne er ikke en gang fyldestgøende for lle de designs jeg har lavet men giver et ganske godt indblik i de mange forskellig artede design jeg har produceret fra 2009 og fremefter.

Nogle af mine interesser

UX : alle aspekter af brugerens interaktion med produktet

: hvordan det opfattes , læres og bruges
Grafisk Design: typografi , billedkunst og sidelayout
Adobe After Effects, Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop
New Media : forske og udforske på internettet, kode

Sprog

Dansk – modersmål
Tysk – medium
Engelsk – God

2008 – 2018

Web Design

Hvad er forskellen mellem et godt design og et great! design?

Når du sætter dig ned og skal starte et nyt projekt, skal netop det ovenstående være et af spørgsmålene så du er på forkant med de implementerings problemer som uvægerligt vil opstå når du skal designe et nyt websted uanset hvilken kunde, eller branche der end måtte være det aktuelle web projekt.

Med en mission om at konstant at overgå sit eget tidligere arbejde og gå videre og virkelig blive bedre til det, du gør i stedet for at falde ind i selvtilfredshed , stagnation, og i sidste ende , forældelse. Skal du hele tiden være på forkant med det sidste nye inden for design for at gøre en forskel der gør dig i stand til at yde et godt stykke håndværk inden for design & implementering af user interface design.

Desværre er der ikke en enkel, ligefrem formel, som du kan anvende på hvert design, svaret på gåden om , hvad der gør et design great i stedet for godt nok er stor. Der er ikke nogen hemmelighed eller metode til at designe noget, der pludselig gør dig til en helt blandt dine med designere og føre til at netop dit arbejde bliver præsenteret på et CSS galleri på nettet, vinder en Award eller blot blive omtalt på online magasiner som f. eks Smashing magazine, eller andre af de store design steder på nettet.

I stedet for en hurtig , one-size- fits-all løsning er individualitet vejen frem, det bunder i at design skal igennem tre nødvendige forskellige perspektiver: designerens , kundens og  ikke mindst brugerens oplevelse af dit design. Det kræver du lytter til din kunde og prøver at give råd og vejledning ud fra de ønsker kunden måtte have, sammenholdt med hvad der er teknisk muligt og relevant i forhold til det ønskede design.

Det er det at jeg netop forsøger som Designer..

Related posts

Driver Booster 7

John Grandt

Design proces

John Grandt

En Fabel Løven & Myren

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  VISIT JOHNGRANDT.DK
  Read previous post:
  design-proces
  Design proces

  Design proces   Hvad koster en hjemmeside så? Det findes der ikke et forkromet svar på. For hvad er du...

  Close