Grandts. Media Design & Beyond

Webdesign  +   WordPress + MC + Bikes + Personlig

bikes.grandts.com

 

Jeg kører på en Suzuki som jeg er godt tilfreds med. Cyklen har Carstens MC leveret og jeg fik en fin service og god behandling hos Carsten og naturligvis rigtigt udmærket tilbud på min nye MC i 2014, omend selve modellen er en såkaldt 2009 Model (dog købt spritny) er cyklen en god stabil en af slagsen og indtil nu har jeg ikke haft problemer med den overhovedet og vi er allerede fremme ved 2018. Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos Carstens MC, her får du en god behandling og gode råd om alt fra tøj og udstyr til naturligvis MC’ere.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave bikes.grandts.com og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante. Men alle kan vel lide MC’ere næsten uanset alder og det kan jeg naturligvis også.

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

  • Grandts.Media
  • Work Portfolio
  • Bikes, MC, Træf og Ture
  • Januar 16, 2014 - 2020
  • bikes.grandts.com

Everyone rises to their level of incompetence.

“The Peter Principle” American teacher and writer

(1919 – 1988)

- Laurence J. Peter

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Teknologier anvendt

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%
FULL PORTFOLIO EXTERNAL