9 C
Esbjerg
5. juli 2020
Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2008 – 2020
Image default
Wordpress Sider

photo.grandts.com

photo.grandts.com | WordPress

 

 

Ord og billeder er hvad photo.grandts.com drejer sit omgangspunkt omkring. Og det nye site er mere et eksperiment som foto side, reviews, med mere.– den side er nu placeret på subdomænet  photo.grandts.com – om man syntes om siderne er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt er at starte på at fotografere ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 vil påbegynde at lave lidt mere ved fotografi delen. Det kan sagtens være det først kommer i 2020 – men det er planen at den vil indeholde fotokunst fra Yours Truely.

HTTPS er en krypteret udgave af HTTP. HTTPS er en protokol på internettet, der oftest bruges i forbindelse med tjenester, hvor kun afsender og modtager må kende meddelelsen, for eksempel netbanker, debetkort- og kreditkort-betaling via internettet og/eller tilmelding, hvor CPR-nummer skal opgives.Det er photo.grandts.com bygget op omkring.

Tak

Tusind tak til de over 1.795.370 der har besøgt mit domæne www.grandts.com siden 2011. Det er jeg utroligt glad for, og det gør naturligvis også at jeg fortsat forsøger at putte indhold på hele dette domæne. Denne side du befinder dig på lige nu omhandler kun, artikler, blog og noget af mit portfolio af mit work gennem de sidste 4-5 år. Men mit domæne er såååå meget mere end blot denne side, så  gå endelig på opdagelse på hele domænet. Selve  domænet indeholder så meget at det kan være lidt svært at nå rundt i alle kroge.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

photo.grandts.com

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%

 

 

Related posts

One.Com Restrektive Ændringer

John Grandt

Hosting på Simply.Com

John Grandt

www.johngrandt.dk

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    Før du går i gang

    WordPress er kendt for sin nemme installation. Under de fleste omstændigheder er installation af WordPress en meget enkel proces og...

    Close