Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

oyster.grandts.com

oyster.grandts.com | WordPress

 

Det er at lege med mediet grafisk, i video, med diverse designs, og ord, jeg kan lide, og blot at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Oyster Digital V. 8.0 har været oppe som hovedside for domænet hvor du finder de meste skriblerier fra min hånd 🙂 For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Denne side er min hovedside på domænet efter som du er på indgangssiden, med de mange andre versioner vil det være et godt sted at starte herfra og bevæge dig rundt på mit domæne, velkommen til Grandts.Com.

 

oyster.grandts.com en anden form for udtryk det var/er et sted med innovativt design, men også et websted, der i høj grad vil beskæftige sig med ord og billeder af både artistisk oprindelse samt berømte quotes. Jeg har altid været meget glad for kunst og kultur, og det har fået en noget mere fremtrædende rolle her på siderne igen, om man syntes om det er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, uanset om det er avantgarde eller andre udtryksformer. Men disse ting betyder nu personligt mere for mig end penge eller prestige. Jeg elsker også at lave mad. Og jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt bliver at gå i gang med fotografering ganske vist som amatør i første halvdel af 2018, men ikke desto mindre er det planen at komme i gang med dette.

 

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante

 

 

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle portefølje elementer tilføjet jeg er meget aktiv omkring design og udtryksformer, både med WordPress, HTML5, Adobe After effects samt andre tiltag. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det.Min blog har jeg valgt atter at ligge på denne side, dels fordi det nu engang er nemmere, men også fordi jeg kan frygte at nogle måske syntes de ikke vil besøge atter et sub domain.

 

oyster.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

Santa Magic-2019

John Grandt

Christmas Snowball 2019

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    Read previous post:
    projekter
    projekter.grandts.com

    projekter.grandts.com   Hvis du har interesse for design, eller blot vil se de gamle versioner af mit domæne så skal...

    Close