Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

oyster.grandts.com

Det er at lege med mediet grafisk, i video, med diverse designs, og ord, jeg kan lide, og blot at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Oyster Digital V. 8.0 har været oppe som hovedside for domænet hvor du finder de meste skriblerier fra min hånd 🙂 For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Denne side er min hovedside på domænet efter som du er på indgangssiden, med de mange andre versioner vil det være et godt sted at starte herfra og bevæge dig rundt på mit domæne, velkommen til Grandts.Com.

 

oyster.grandts.com

 

 

Related posts

english.grandts.com

John Grandt

Breakdown af grandts.com

John Grandt

Reinvent yourself!

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close