-0.4 C
Esbjerg
25. november 2023
Image default
DesignHtml5 Video ProjekterVideo Intro

Over-the-egde HTML5

Over-the-egde HTML5 | Adobe After Effects

 

There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.

Ernest Hemingway

 

Over-the-egde HTML5. Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder ogv, webm, samt mp4 filer. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have en button der videresender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af det kunstneriske element som jeg syntes jeg besidder, og den teknologi inden for online design som jeg er så vild med at arbejde med. Adobe After Effects intro video, set up med HTML5,skip intro, go to page link med videre.

 

Over-the-egde HTML5 Video

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

 

 

 

Related posts

This is My Life

John Grandt

Time of Change

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM