9 C
Esbjerg
29. november 2020
www.grandts.com | V. 14.2 – 2008 – 2020
Image default
Design Html5

Orange Node HTML5 + PHP

Last Updated on 24. oktober 2019 by John Grandt

Orange Node HTML5 + PHP

Node er en responsiv portfolio Skabelon, der holdes i minimalistisk stil med stærke farveaccenter. Det har et lydhørt layout, der ser godt ud på mobil- og tablet-enheder. Hjemmesiden er baseret på fuldskærm diasshow, som tilpasser sig enhver visningsstørrelse både vandret og lodret.

Skabelonen leveres med mere end 20 forskellige sidelayouter. Beskrivende Om os side kommer med karrusel, tæller liste, hold sektion, features list og call to action komponent. Milestones side kommer med tidslinjebaseret blog. Serviceside leveres med forskellige funktionslister, procesliste og accordeon. Blog indeholder forskellige sidebar layouts plus fuldbredde indstilling. Der er støtte til forskellige posttyper, herunder post med billede, skyder, video, citat og lyd. Single Post side kommer med kommentarer og efterlade et svar formular. Teamsiden kommer med forskellige layouter, herunder Single Member Page med færdigheder opført sammen med erfaring og uddannelse sektion. Dernæst er Portfolio med forskellige layouter, herunder Portfolio Item Page. Kontakt side leveres med kort over lokalitet og arbejdsformular.

Skabelonen kommer med en omfattende samling af foruddefinerede komponenter (designet til både indholds- og footer-område) som f.eks. Lyd-, accordeon- og fanebladeindhold, blockquote, knapper, opkald til handling, tællerliste, dividere, dropcaps, funktionslister, google map, overskrifter, iframe, sideindholdslayouter, lister, skyderen, procesliste, genoptag, færdighedslinier, 34 sociale ikoner, testimonials, tidslinje og video komponent.

Skabelonen leveres med PSD-kildefiler. Du vil modtage 7 PSD-filer, perfekt organiseret og lagdelt med isolerede vektorikoner og skiver til lettere redigering.

Jeg har lavet Node som et Freelance site, for at vise hvad man kan gøre med sitet. Det er et “fiktivt” site. Men giver et ganske godt indblik i dette temas muligheder. Tjek det ud!!

 

demos.grandts.com/jquery/node/

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
HTML5
40%

 

 

Hjalp denne artikel dig?
JaNej

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

3D-Logo Reveal

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    7 af de bedste terminal emulatorer til Windows 10

    7 af de bedste terminalemulatorer til Windows 10 I lang tid har Windows 10 ikke haft en stor kommandolinje grænseflade....

    Close