1.4 C
Esbjerg
9. marts 2021
www.grandts.com | V. 14.3 – 2008 – 2021
Image default
Design Html5

Orange Node HTML5 + PHP

Orange Node HTML5 + PHP

Node er en responsiv portfolio Skabelon, der holdes i minimalistisk stil med stærke farveaccenter. Det har et lydhørt layout, der ser godt ud på mobil- og tablet-enheder. Hjemmesiden er baseret på fuldskærm diasshow, som tilpasser sig enhver visningsstørrelse både vandret og lodret.

Skabelonen leveres med mere end 20 forskellige sidelayouter. Beskrivende Om os side kommer med karrusel, tæller liste, hold sektion, features list og call to action komponent. Milestones side kommer med tidslinjebaseret blog. Serviceside leveres med forskellige funktionslister, procesliste og accordeon. Blog indeholder forskellige sidebar layouts plus fuldbredde indstilling. Der er støtte til forskellige posttyper, herunder post med billede, skyder, video, citat og lyd. Single Post side kommer med kommentarer og efterlade et svar formular. Teamsiden kommer med forskellige layouter, herunder Single Member Page med færdigheder opført sammen med erfaring og uddannelse sektion. Dernæst er Portfolio med forskellige layouter, herunder Portfolio Item Page. Kontakt side leveres med kort over lokalitet og arbejdsformular.

Skabelonen kommer med en omfattende samling af foruddefinerede komponenter (designet til både indholds- og footer-område) som f.eks. Lyd-, accordeon- og fanebladeindhold, blockquote, knapper, opkald til handling, tællerliste, dividere, dropcaps, funktionslister, google map, overskrifter, iframe, sideindholdslayouter, lister, skyderen, procesliste, genoptag, færdighedslinier, 34 sociale ikoner, testimonials, tidslinje og video komponent.

Skabelonen leveres med PSD-kildefiler. Du vil modtage 7 PSD-filer, perfekt organiseret og lagdelt med isolerede vektorikoner og skiver til lettere redigering.

Jeg har lavet Node som et Freelance site, for at vise hvad man kan gøre med sitet. Det er et “fiktivt” site. Men giver et ganske godt indblik i dette temas muligheder. Tjek det ud!!

 

demos.grandts.com/jquery/node/

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
HTML5
40%

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Braindamage

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  hjerneskadet-com
  www.hjerneskadet.com

  WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

  Close