4.2 C
Esbjerg
24. januar 2023
Image default
About SiderneThe Abouts

Om johngrandt.dk

Denne hjemmeside er Version 1.0

 

johngrandt.dk

Du er havnet på  www.johngrandt.dk
En side jeg bruger til at brande mig selv som person, sites formål er at showcase mit Resume online og generelt lave artikler omkring design, ledelse  og i udpræget grad en masse omkring min gøren og laden. Om det er job, hobby eller andre former for branding af dette site og mig selv.

Så er vi i gang

Endelig  er jeg kommet i gang med at sætte en ny dagsorden fpå mit nye site som i den grad er meget personlig i sit udgangspunkt.

 

En indgang

Siderne er ligeledes indgangen til at det meste af mit arbejde med blandt andet design, nyeste WordPress Versioner, resten vil omhandle de mange eksperimenter jeg har og stadig laver kig dig omkring på mit domæne, her er masser af innovative tips og tricks du kan se. Hent inspiration og giv endelig feedback, uanset om det er negativt, eller positivt.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
 

photo.grandts.com

Ord og billeder, Design, og kode i dens mange afskygninger af både artistisk og anden oprindelse . Jeg har altid været meget glad for at lave nyt design, afprøve og teste forskellige kombinationer . Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i  – 2023 vil fortsætte med enten den version af photo.grandts.com som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Det kan sagtens være egne fotos først kommer i 2023.

e

 

 

Related posts

Denne hjemmeside er Ver. 18.0

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

Terms of Services

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM