9 C
Esbjerg
9. august 2020
Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2008 – 2020
Image default
Design Wordpress Sider

old.johngrandt.dk

old.johngrandt.dk | WordPress

 

Det er at lege med mediet grafisk, i video, med diverse designs, og ord, jeg kan lide, og blot at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. old.johngrandt.dk  Version.1.2 er nu oppe og “Live” på domænet hvor du finder de mest personlige skriblerier fra min hånd 🙂 For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Denne side som du kan besøge er min hovedside på domænet old.johngrandt.dk   – Som løbende skal opdateres.

 

old.johngrandt.dk en anden form for udtryk det var/er et sted med innovativt design, men også et websted, der i høj grad vil beskæftige sig med ord og billeder af både artistisk oprindelse samt berømte quotes. Jeg har altid været meget glad for kunst og kultur, og det har fået en noget mere fremtrædende rolle her på siderne igen, om man syntes om det er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, uanset om det er avantgarde eller andre udtryksformer. Men disse ting betyder nu personligt mere for mig end penge eller prestige. Jeg elsker også at lave mad. Og jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt bliver at gå i gang med fotografering ganske vist som amatør i første halvdel af 2020 – 2021, men ikke desto mindre er det planen at komme i gang med dette.

 

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante

 

 

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle portefølje elementer tilføjet jeg er meget aktiv omkring design og udtryksformer, både med WordPress, HTML5, Adobe After effects samt andre tiltag. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det.

 

old.johngrandt.dk

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Hosting på Simply.Com

John Grandt

One.Com Restrektive Ændringer

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  BESØG HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  simply-com
  Hosting på Simply.Com

  Hosting på Simply.Com     So far er min erfaring med hosting på simply.com ekstremt positivt. Det er utroligt nemt...

  Close