Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

old.grandts.net

OLD.GRANDTS.NET

SSL er en forkortelse for Secure Sockeys Layer. SSL er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er www.grandts.net afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.

 

D omænet old.grandts.net  er et Medie Experience Site det vil indeholde eksperimenter og specialsider  herfra www.grandts.com – Du vil på disse sider opleve en masse eksperimenter som jeg ikke kan få til at passe ind i det mere normale design jeg laver. Derfor er det ikke sikkert du som besøgende syntes om disse eksperimenter og det er helt okay. Jeg laver disse eksperimenter for at prøve script, design, & kode af og de behøver ikke give mening for dig som besøgende. Det ville selvklart være ret fint hvis du syntes om disse designs & versioner, men det er ikke derfor jeg laver dem eller roder med kode, scripts. Generelt er dette domæne stedet for almindelig og ikke mindst det lidt mere mærkelige og weirde design. Og  er lavet ud fra de drømme jeg har i design så derfor bær over med mig It’s just for the fun of it.! Jeg betragter mig selv som en kreativ sjæl, i blandet et lettere kunstnerisk element. Hvorvidt man så betragter design som en kunstart eller ej skal jeg helt overlade til den enkelte besøgende.Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Mit design er ofte grænsende til det lidt waco (i know) ikke desto mindre er det noget jeg ikke kan lade være med. Lige bedst som man tror at nu er siderne her færdige, ja så finder jeg igen på et eller andet waco og ligge op på disse sider. Jeg håber at du kan hente blot lidt inspiration fra mine sider, så er min mission sådan set fuldført på et overordnet plan-

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende opdateringer på special design på siderne under portfolio, tilføjet som jeg får dem identificeret og føjet til min portefølje. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det. Nyt & Artikler er hvor du finder de seneste blog artikler

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
HTML5
40%

 

 

old.grandts.net

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

Santa Magic-2019

John Grandt

Christmas Snowball 2019

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    Read previous post:
    darkworx-grandts-com
    darkworx.grandts.com

    DARKWORX.GRANDTS.COM     Why i made The Haunted House WorX Site & Videos  which is an artistic experiment and in...

    Close