6.5 C
Esbjerg
9. december 2019
Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019
Image default
Wordpress Sider

Mange store projekter!

Mange store projekter! gennemgang!

 

Når man starter projekter som de jeg for nuværende er  i gang med får jeg ikke rigtigt gjort noget godt for min hovedsides blog. Jeg vil dog gerne lave flere artikler men det kniber meget med tiden til at få det gjort, formodentligt er det på sin vis meget godt. Det viser da at jeg er aktiv på mange planer som jeg også gerne vil være, men det der har min store interesse er de experimentale designs jeg ofte roder rundt med.

Dette emne er lidt uden for Grandts.Media Tips og Tricks , men grunden til at jeg tror, det  er vigtigt at sætte på min blog , er, at det vedrører opsætning af portaler / sider og hvilket CMS man har tilvalgt , og ligeledes for at give en forklaring på hvorfor det tager så lang tid så here we go:

 

PT: arbejder jeg blandt andet på følgende Projekter, Afrika, som omhandler dette store kontinent og dets 54 lande (de officielt godkendte) alene dette projekt trækker virkelig tænder ud. Men nu har jeg besluttet jeg vil skrive og lave dette projekt, trods det at det sikkert vil tage mig et år inden selve dette er afsluttet.  – projekter.grandts.comphoto.grandts.com -Samt en del andre projekter udover mit hoved domæne www.grandts.com

 

Alt i alt har jeg gang i rigtig mange ting (sikkert for mange) hvilket er en af grundene til at jeg ganske vist får lavet meget design, men fokus er også på at færdig gøre relevant indhold til mit hoved domæne www.grandts.com for at bibeholde en vis for for workflow med de mange ting jeg har gang i. På den anden side er der kun mit eget forventningspres så på den måde er det vel okay.

 

 

The kingdom of heaven is not a place, but a state of mind.

John Burroughs

 

Related posts

supercars.grandts.com

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

www.job4me.dk

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  NyhedsbrevetDon't Miss The news

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev, kommer 4 gange årligt.

  Read previous post:
  design-proces
  Design proces

  Design proces   Hvad koster en hjemmeside så? Det findes der ikke et forkromet svar på. For hvad er du...

  Close