Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Artikler Blog

Konvertering af Flash

Konvertering af Flash CS projekter!

 

Flash er død og der er ikke så mange der længere syntes om Flash, derfor vil jeg lave mine gamle projekter med Flash CS Video introer om til HTML5. Det er en lang proces , så det vil ske løbende. Hvis man er Flash Freak ligesom jeg selv er (ja stadigvæk) vil man dog stadig kunne se dem i blandt mit Portfolio. Jeg ved der er mange der hader Flash af et godt hjerte, men for mig er det stadigvæk et del af mit arsenal, DEAD OR NOT. Det viser da at jeg er aktiv på mange planer som jeg også gerne vil være, men det der har min store interesse er de eksperimentale designs jeg ofte roder rundt med. Og her er Flash for mig stadig et værktøj jeg finder er interessant.

Alt i alt har jeg gang i rigtig mange ting (sikkert for mange) hvilket er en af grundene til at jeg skipper at vedligeholde webmedie.com og flytter relevant indhold til mit hoved domæne www.grandts.com for at bibeholde en vis for for workflow med de mange ting jeg har gang i. På den anden side er der kun mit eget forventningspres så på den måde er det vel okay.

 

The Kingdom of heaven is not a place
but a state of mind.

John Burroughs

 

 

 

Related posts

Breakdown af grandts.com

John Grandt

Reinvent yourself!

John Grandt

Bullshit & Bingoplade

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
www.hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

Close