12.9 C
Esbjerg
26. september 2022
Image default
About SiderneArtiklerBlog

Information om mit hoveddomæne

www.grandts.com

 

Information om mit hoveddomæne Major updates på www.grandts.com Ja faktisk startede siderne i version 1.0 i 2008. Og det er sådan fint nok, blot er det ærgeligt at miste en del af mit pagerank på Google efter at have brugt mange år på at få en fin placering. Men heyy Google er jo et stort botnet anyway, so what the heck.

Og desuden bruger vi fremover Matomo  Analytics

Og så er der intet der er så sjovt for mig som at lave nyt design og nye artikler. I øvrigt bør du kigge her på siderne, her er der samlet brugbare artikler som jeg vil udvide løbende. Du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål fra kontakt formen hvis du skulle have lyst til dette.

Top Photo by Marcel Eberle on Unsplash 

Version 17.0  www.grandts.com er den nyeste 2021 -2022  version som var oppe allerede i januar 2022. Jeg håber at den falder i mine besøgendes smag, der er skiftet meget ud i 2021 på mit hoved websted og det vil der forventeligt også blive igennem 2022 – 2023. kan den holde til mindst april 2023 inden der skiftets helt over på en ny version 18.0 ville det være fint ( men det er ikke et promise)

 

Related posts

Denne hjemmeside er Version 17.0

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

AMP og Grandts.Com

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM