9 C
Esbjerg
29. oktober 2020
www.grandts.com | V. 14.0 – 2008 – 2020
Image default
Artikler Blog

Information om mit hoveddomæne

www.grandts.com

 

Major updates på www.grandts.com Ja faktisk startede siderne i version 12.0 i 2018. Og det er sådan fint nok, blot er det ærgeligt at miste en del af mit pagerank på Google efter at have brugt en del år på at få en fin placering. Men heyy Google er jo et stort botnet anyway, so what the heck.Og så er der intet der er så sjovt for mig som at lave nyt design og nye artikler. I øvrigt bør du kigge her på siderne, her er der samlet brugbare artikler som jeg vil udvide løbende. Du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål fra kontakt formen hvis du skulle have lyst til dette.

 

Version 14.0  www.grandts.com er den nyeste 2020 -2021  version som er oppe allerede i september 2020. Jeg håber at den falder i mine besøgendes smag, der er skiftet meget ud i 2019 på mit hoved websted og det vil der forventeligt også blive igennem 2020 – 2021. kan den holde til mindst april 2021 inden der skiftets helt over på en ny version 14.1 ville det være fint ( men det er ikke et promise)

Related posts

Flash er død?

John Grandt

Domain Salg!

John Grandt

One.Com Restrektive Ændringer

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    3D-Logo Reveal

    3D Logo-Reveal HTML5   Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider,...

    Close