4.7 C
Esbjerg
25. november 2023
Image default
Wordpress Support

Hvad er WordPress?

Hvad er WordPress?

 

Hvad er WordPress?. WordPress er ubetinget det mest benyttede CMS system i verdenen. I starten var WordPress tiltænkt som et CMS system, der mest af alt skulle understøtte blogs. Siden er der sket en frygtelig masse, og systemet kan i dag understøtte langt de fleste former for websites. Faktisk bruger gigantiske virksomheder som CNN, Sony, New York Times og Samsung WordPress som CMS system.

Her er fem essentielle grunde til, at WordPress er så populært.

1. Open Source

 

En af de største og mest åbenlyse fordele ved WordPress er, at det er en Open Source. Open Source betyder kort og godt, at koden bag systemet er frit tilgængeligt. Dette har gjort, at der kommet et stort netværk af udviklere og entusiaster, der laver forskellige løsninger og plug-ins til systemer.

Det betyder altså, at der er et utal af personer, der hver dag prøver at forbedre og optimere det systemet. WordPress har simpelthen verdens største hold af udviklere i form af deres community.

2. Nemt og bekvemt

 

En anden god grund til, at WordPress er så populært er, at det er utroligt nemt og logisk at navigere i. Har man prøvet andre systemer, vil man hurtigt opdage, at WordPress er så nemt som det overhovedet bliver.

Simple ting som at opdatere sider og indlæg kan være et større arbejde i nogle systemer, men i WordPress er det så nemt som at klø sig i nakken. Faktisk er det så nemt, at hvis man er i stand til at udarbejde et word-dokument, så er man også i stand til at oprette sider i WordPress.

Der findes selvfølgelig også diverse features, der er mere indviklede, men disse behøver du langt fra at benytte i starten. Du kan derimod tage dig god tid til at lære systemet at kende fra bunden, uden at skulle stå stille.

3. SEO-venligt

 

WordPress er udarbejdet på en måde, der gør, at dens fundament er SEO-venligt. Dermed ikke sagt, at du får gode rangeringer pr. automatik, for det gør du ikke. Dog er WordPress et rigtig godt udgangspunkt for at lave et godt stykke SEO-arbejde.

4. Løbende forbedringer

 

WordPress bliver som system hele tiden forbedret og udviklet i form af opdateringer. Og ja, dette betyder, at du ofte skal opdatere din side. Dette er dog ikke noget, der kræver nogen større indsats. Derimod vil din side kontinuerligt blive bedre, mere funktionel og mere sikker.

5. Utal af muligheder

 

Uanset om du har brug for en mindre eller større løsning, eller har brug for en mindre løsning nu, der kan skaleres med tiden, så er WordPress et oplagt system. De mange forskellige plug-ins giver dig utallige muligheder, der kan opfylde langt de fleste behov. Det er de færreste ting, der ikke kan lade sig gøre.

 

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

 

 

Related posts

Post & Indlægstyper Reorder!

John Grandt

Før du går i gang

John Grandt

Ooh shit jeg er blevet hacket

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM