9 C
Esbjerg
13. august 2020
Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2008 – 2020
Image default
Artikler Blog Branding Design Wordpress Sider

Hosting på Simply.Com

Hosting på Simply.Com

 

 

So far er min erfaring med hosting på simply.com ekstremt positivt. Det er utroligt nemt hvis man er familiær med anvendelsen af Akeeba Backup (jeg kører selv med Pro versionen) Men du kan sagtens anvende deres standard WordPress plugin til WordPress uden at få kaffen galt i halsen. Naturligvis kan du også anvende deres 1’Click installation af WordPress og starte helt fra bunden med WordPress. Alt har indtil nu i skrivende stund den 18 april 2020 virket til UG med kryds og slange. Så tøv ikke med at bruge simply.com de lever op til det de lover!! og by “the way” deres support er hurtig og venligt imødekommende med rede svar inden for et par timer, i de fleste tilfælde.

 

Det betyder også at jeg allerede HAR opsagt mit Entusiast Abonnement hos one.com
og flyttet domænet til simply.com (tidligere unoeuro.com) her er der i det mindste bedre performance på selve webhotellet og en hel del flere muligheder til færre penge. De har ganske vist heller ikke ubegrænsede muligheder for databaser, de har ligeledes 10 på et Pro webhotel, men det må jeg så indrette mine designs efter. Jeg vil så i stedet forsøge mig med meget mere i HTML5 segmentet for at fremvise anderledes og æstetisk design. Pro Suiten indeholder 100 GB Plads, nok lige i underkanten hivs man som jeg roder ekstremt meget med design. Men vi får at se Enterprise Suite er lidt for dyr som privat person. ca. 2243.00 Kr. pro anno, hvilket er mere end almindelig pebret selv for en entusiast som jeg selv.

Se også min noget negative anmeldelse af one.com – som jeg ellers har været kunde hos en del år, men de har totalt ændret betingelser for deres kunder til det EKSTREMT ringe..

 

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante

 

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle portefølje elementer tilføjet jeg er meget aktiv omkring design og udtryksformer, både med WordPress, HTML5, Adobe After effects samt andre tiltag. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

old.johngrandt.dk

John Grandt

One.Com Restrektive Ændringer

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  BESØG HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  one-com-banned-as-hosting
  One.Com Restrektive Ændringer

  One.Com Restrektive Ændringer     Endnu en gang indfører one.com invasive ændringer i deres pakker. Det betyder for www.grandts.com at...

  Close