19.7 C
Esbjerg
7. september 2021
Image default
About Siderne Artikler

Hjemmesiden er nu i version 16.2

Denne hjemmeside er Version 16.2

 

Denne hjemmeside er Version 16.2 du er desuden havnet på  en side der har som eneste formål at fremvise design i alle dens afskygninger. Hvorvidt du syntes om siderne vil jeg være helt op til dig der besøger mine side. Design har og er til stadighed et af de elementer som jeg bruger meget tid på og mindst to gange i ugen forsøger jeg enten at opdatere disse sider, eller lave nyt design. Jeg er et kreativt menneske og anser mig selv som værende lidt nørdet, og jeg er sikker på det skinner ret godt igennem med de mange Adobe After Effect special intro-er som jeg har og til stadighed fortsat laver. Det er ikke sikkert du kan se nogen mening i dette, men det er jo som sådan også min ret som kunstner at bilde dig ind at det er KUNST 😉

Top Photo by Daniel Cheung on Unsplash

 

Endelig  er jeg kommet i gang med at sætte en ny dagsorden

 

 

Mere skriblerier omkring emner som Design, Tech, art, samfund, ledelse og så meget andet .Self claimed Grafisk Designer John Grandt. Jeg vil byde dig Velkommen til mit domæne. Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på eksperimentale design oplæg, HTML5 og Adobe After Effects Video eksperimenter. Venligst giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig. Siden udgør også mit Portfolio i samme ombæring. © 2008 – 2021 Grandts. Media & John Grandt, All Rights Reserved.

 

Siderne er ligeledes indgangen til

 

Det meste af mit arbejde med blandt andet foto siden, version (3.0 –  2020 – 2021) .  Projekter som reviews.grandts.com (kommer i 2022)  – som i øvrigt vil omhandle reviews fremover. Det vil i bedste fald være alle mine tidligere WordPress sider og i værste fald tager jeg nok også eksperimentelle projekter men kig dig omkring på mit domæne, her er masser af innovative tips og tricks du kan se. Hent inspiration og giv endelig feedback, uanset om det er negativt, eller positivt.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
 
 

Ord og billeder

 

 

Design, og kode i dens mange afskygninger af både artistisk og anden oprindelse . Jeg har altid været meget glad for at lave nyt design, afprøve og teste forskellige kombinationer . Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i  – 2021 vil fortsætte med enten den version af photo.grandts.com som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Egne fotos vil nok først komme i i 2022 på photo.grandts.com


 

 

 

 

Related posts

Work in Progress

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

KISS Keep it simple

John Grandt

Skriv en kommentar

Du kan ikke kopiere indholdet på denne side

photo.grandts.com