Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Artikler Blog

Fra scratch igen!

Fra Scracth!

Major updates på www.grandts.com Ja faktisk starter siderne op fra scratch. Og det er sådan fint nok, blot er det ærgeligt at miste alt pagerank på Google efter at have brugt en del år på at få en fin placering. Men heyy Google er jo et stort botnet anyway, so what the heck.Og så er der intet der er så sjovt for mig som at lave nyt design og nye artikler. I øvrigt bør du kigge på webmedie.com  hvis du mangler hjælp til dit WordPress websted, her er der samlet brugbare artikler som jeg vil udvide løbende. Du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål fra kontakt formen hvis du skulle have lyst til dette.

Denne version 8.0 af www.grandts.com er den nyeste 2018 version som er oppe her allerede i december 2017. Jeg håber at den falder i mine besøgendes smag, der er skiftet meget ud i 2017 på mit websted og det vil der forventeligt også blive igennem 2018. Jeg håber dog på at denne version 8.0 kan holde til mindst april 2018 inden der skiftets helt over på en ny version ( men det er ikke et promise)

Related posts

Breakdown af grandts.com

John Grandt

Bullshit & Bingoplade

John Grandt

No Gutenberg Editor! I f****** hate it!

John Grandt

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Born & Raised

Hej og velkommen til mit websted mit navn er John Grandt og jeg er en selfaclaimed Freelance Webdesigner født i...

Close