Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2020
Image default
Wordpress Sider

division.grandts.com

division.grandts.com | WordPress

 

The division Theme er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange portfolio emner, oprindeligt er dette theme tænkt som foto galleri. Men jeg syntes det passede fint til et portfolio site og blog på det tidspunkt hvor sitet blev oprettet. Jeg har brugt det over flere omgang allerførste gang i 2013 -2014. Og igen i 2016 en kort periode Det er stadig et de themes på themeforest som er mest populær, siden har kørt med en Download/Member sektion som jeg havde god succes med. Udover dette er selve themet ret nemt at arbejde i, selvom jeg mest savner WPBakery bulideren (denne har sin egen builder) men det er nok bare en vanesag, og forbi jeg er lidt forudindtaget med henhold til buildere.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

division.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

www.johngrandt.dk

John Grandt

support.grandts.com

John Grandt

supercars.grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  VISIT JOHNGRANDT.DK
  Read previous post:
  hjerneskadet-com
  www.hjerneskadet.com

  WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

  Close