4.3 C
Esbjerg
25. november 2023
Image default
How toTips og Tricks

Design proces

Design proces

 

Design proces. Hvad koster en hjemmeside så? Det findes der ikke et forkromet svar på. For hvad er du vil have din hjemmeside skal indeholde, vise? Og skal det bare være et visitkort som viser din adresse, eller et CMS System med alt. Den stabile sikre løsning er naturligvis CMS:

At lave en hjemmeside er et stort stykke håndværk hvis du skal have lavet noget som er individuelt nok til at “Stand out from the crowd” Jeg har standard sider som du helt sikkert også vil være tilfreds med. Men er det det du reelt vil have? er det ikke meget bedre at få de ting på plads som brander dine produkter, services på en lødig måde.  

Design Processen

Processen som jeg anvender..   Opdagelse og Research. Først er det vigtigt at vide hvem og hvad din virksomhed er. Hvilken brance, produkter, services i yder til netop jeres kunder. Det er en proces som der skal være tid til. Med mindre i allerede har en design guide og markedsføringen beskrevet i forvejen så i kan overhænde / uploade en mappe med beskrivelse af virksomheden i hovedpunkter der kan bruges til din nye hjemmeside.

Fra ide til Design.

Fra ide til Design. Når opdagelse og research er lavet skal den ide i måske selv har, eller den jeg kommer med omsættes til selve designet. Det er også nu det skal besluttes om eller hvilken form for design der skal arbejdes ud fra. Skal det være statisk HTML5, jQuery, CSM System eller noget helt trejde.

En kombination eller et design som skal laves helt fra grunden og op. Udvikling til forskellige Platforme.Skal din nye hjemmeside være Responsivt? og dermed være tilgængelig på de allerfleste platforme som iPhone, Android telefoner, iPad og andre Tablets.

Så skal det design du ønsker også passes til efter netop flere end en platform som f. eks en PC. Det er der masser af muligheder for.

Du kan finde demoer der viser Responsivt design her på domænet (alle mine WP sider er Responsive) – Launch og Test.Når designet er lavet skal det naturligvis testes det vil de fleste web, reklame bureuaer opsætte for dig / jer. Når i er tilfredse er den aktuelle udbyder klar til at Launche! din nye hjemmeside. Inden det sker vil / bør du have rig mulighed for at teste siderne selv via et log ind til en demo af det kommende site.

 

Related posts

Slip din kreativitet løs med WordPress:

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

ipconfig

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM