27.6 C
Esbjerg
12. august 2022
Image default
ArtiklerFeaturedTech

Den perfekte cloud-opbevaringsløsning

MEGA Storage Online?

Den perfekte cloud-opbevaringsløsning er helt afhængig af, hvad du har brug for og ønsker. Hvis du leder efter pålidelig, gratis opbevaring med gode sikkerhedsfunktioner og anstændig hastighed, er MEGA Cloud muligvis perfekt. I denne MEGA-gennemgang tager vi et kig på denne særlige cloud-opbevaringsløsning, hvor vi har detaljeret alt hvad du har brug for at vide om deres fildeling, sikkerhed, upload, prisfastsættelse og andre funktioner. Læs vores MEGA-cloudlageranmeldelse for at lære mere om denne kontroversielle skytjeneste.

MEGA – Generel info

 

Vi starter vores MEGA-gennemgang ved at give dig nogle nøgleoplysninger om virksomheden. MEGA er den anden store application online af den berygtede grundlægger Kim Dotcoms MegaUpload-forretning. Efter at Dotcom blev arresteret og tiltalt for krænkelse af ophavsret blandt andre for sin tidligere satsning, besluttede han denne gang at tage en anden tilgang.

Hvis du undrer dig over, hvor sikker MEGA er, skal du vide, at sikkerhed er navnet på gamet!. De tilbyder meget sikker opbevaring til dine filer på en måde, som nysgerrige øjne og regeringer ikke kan knække. Dette giver naturligvis dem mulighed for at nægte at vide, at noget ulovligt gemmes på deres servere, men hey. Årsager betyder ikke noget, kun resultater. Hvis du leder efter sikkerhed og store opbevaringsbassiner, er MEGA-skydrevet muligvis det rigtige for dig.

Planer og priser

 

MEGA kommer lidt ind på den dyre side, som du kan se på MEGA-cloudstorage webstedet. Det skyldes sandsynligvis den ekstra sikkerhed, som MEGA leverer til dine filer. Det er virkelig helt i takt med andre løsninger derude, der fakturerer sig selv som sikre muligheder. Den gratis MEGA-plan er utroligt generøs, en af ​​de, hvis ikke den mest generøse i branchen. En MEGA-gratis konto kan faktisk være nok til at dække dig uden behov for nogen smarte opgradering. De tilbyder også rabatter for årlige betalinger og forskellige bonusser. Hvis du for eksempel inviterer dine venner til at deltage i MEGA-skyen, får du yderligere gratis 10 GB / invitation. Du får også ekstra gratis lagerplads, hvis du installerer MEGAsync eller MEGA-mobilappen.

 

MEGA dybdegående anmeldelse

 

Dernæst i denne MEGA-gennemgang tager vi et dybtgående kig på funktionerne, der tilbydes af denne cloud-opbevaringsløsning. I dette afsnit analyserer vi sikkerhedskopierings-, gendannelses-, sikkerheds- og bonusfunktionerne i MEGA-cloudlagringsløsningen og sammenligner dem med konkurrencen. Vi opsummerer derefter alt på en liste over fordele og ulemper, som du kan finde nedenfor i vores MEGA-cloudlageranmeldelse.

Fil-sikkerhedskopi

 

Fil-sikkerhedskopiering er fuldstændig smertefri med MEGA. MEGA-grænsefladen er fuldstændigt webbaseret og fungerer meget ligner Google Drev og lignende. Du har en MEGA-drevplads, hvor du kan oprette mapper og derefter blot trække og slippe filer eller mapper ind i dit rum. Der er også en desktop-klient til Windows, Linux og Mac, der giver dig adgang til dit MEGA-drev via et enkeltstående program (MEGA iOS-app, MEGA Android-app, Windows-telefonapp).

Det er dog vigtigt at bemærke, at dette ikke er et set & forget backup løsning. Du skal aktivt tage backup af dine filer, hvis du ikke bruger Sync-klienten. Du bliver nødt til at downloade appen for at holde mapper synkroniseret med skyen.

 

Filgendannelse

Gendannelse af MEGA-filer er slet ikke svært. Alt hvad du skal gøre er at vælge at downloade filen. Du vil dog ikke kunne henvise til, hvor filen skal placeres, så du bliver nødt til at navigere til din downloads-mappe og flytte filen manuelt.

Det kræver blot et højreklik på den ønskede fil eller mappe, hvis du gør det via udvidelsen eller webgrænsefladen. Der er en praktisk download-knap lige der. Du kan også vælge at downloade filerne som en ZIP-mappe, hvilket reducerer båndbredden, der bruges til at hente dine filer. Dette er især nyttigt for dem med gratis eller lavere niveauer med lave båndbreddegrænser, der gendanner store mængder filer.
Sikkerhed

Sikkerhed er det område, hvor MEGA hævder at skinne og skinne, det gør de. Det hele starter ved oprettelsen af ​​konto, hvor de vil vurdere, hvor let din adgangskode er at knække, så du kan foretage de rette ændringer.

MEGA sætter dig også  til selv at tage ansvaret for dine egne krypteringsnøgler som standard. Dette er lidt mere vedligeholdelse for brugeren, men det holder dine data meget mere sikre. Ikke engang folk på MEGA kan se dine filer. Kun du har adgang.

Filer er også krypteret ende til ende under overførslen, hvilket sikrer, at ingen af ​​dine data kan blive opfanget under transit.

 

Avancerede / andre funktioner

 

MEGA har en overflod af apps og værktøjer til rådighed. De har mobile apps til iOS og Android, og de leverer en desktop-applikation til Windows, Linux og Mac samt standardwebappen. De har også udvidelser til rådighed for populære webbrowsere, som de hævder at sætte fart i og strømline brugeroplevelsen for dem, der kan lide at bruge webappen.

Hvad angår bonusfunktioner, har MEGA ikke meget at tilbyde. De tilbyder skylagring og en enkel grænseflade, og det handler om det. De tilbyder dog filversionering.

Service – fordele og ulemper Her opsummerer vi alt, der er nævnt i denne MEGA-gennemgang på en liste over fordele og ulemper til fordel for dig.

 

Fordele

De giver en enorm lagringsgrænse på 50 GB for gratis brugere.
Der er fremragende sikkerhed.
De har mange gode apps.

Ulemper

Ekstra sikkerhed kan være mere bogholderi, end nogle brugere ønsker.
Det er lidt dyrt for premium-planer sammenlignet med nogle af konkurrenterne.

MEGA alternative indstillinger

 

Google Drive er måske den nærmeste fætter, som nævnt tidligere i denne MEGA-gennemgang. De tilbyder også et program, der opretter en synkroniseringsmappe, og deres interface på nettet er forbavsende ens. Forskellen er langt mindre lagerplads til gratis planer og mindre sikkerhed. Betalte planer er dog ofte billigere pr. GB.

Dropbox er en anden lignende løsning. De tilbyder et væld af apps og en synkroniserings mappe på pc’en. De giver ikke meget til gratis brugere, men de tilbyder mange måder at tjene gratis opbevaring på. Betalte planer er rimelige priser. Der mangler dog udpræget sikkerhed!!!.

Tresorit kan ikke helt go head to head med MEGAs sikkerhedsfunktioner. Tresorit er dog det mere sikre i forhold til Dropbox. De tilbyder lidt mindre opbevaring pr. GB, men understøtter endnu flere sikkerhedsfunktioner som tilladelseskontroller, nul-viden, adgangskodebeskyttet fildeling ogtofaktorautentisering.

 

Vores dom

Baseret på de punkter, der er dækket af denne MEGA-gennemgang, er MEGA et fremragende valg for dem, der leder efter en sikker sikkerhedskopierings løsning med en stor gratis cloud-oplagringspool. Forretningsbrugere finder sandsynligvis ikke meget her, men for enkeltpersoner, som dig og mig er det faktisk svært at finde noget bedre gratis. Mens de betalte MEGA-planer har en tendens til at være en smule dyre, er de faktisk prissat sammenlignet direkte med de mere sikre lagringsmuligheder derude. Du kan være sikker på, at dine data er sikre med MEGA. Og det går langt for mange mennesker. Tak, fordi du læser vores MEGA cloud-lageranmeldelse, og del venligst dine tanker i kommentarformularen herunder!

 

Related posts

Denne hjemmeside er Version 17.0

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

AMP og Grandts.Com

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM