15.9 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
Html5

Days in someones Life

Days in someones Life HTML5 | Støtteside

 

Days in someones Life. Kan vi virkelig være det bekendt? Os der har det vi skal bruge, at overlade socialt udsatte til et liv på gaden. Du kender ham godt! ham du går forbi på gaden med de få ejendele han har og beder dig om en tyver til en kop kaffe. Men du kigger ned og går hastigt videre for at undgå det ubehagelige faktum at vi stadig i dagens Danmark har mennesker som må leve på gaden.

På Facebook har der kørt en debat omkring en Føtex medarbejder der jager en af de hjemløse der sælger avisen “Hus forbi” væk fra deres indgang. Hvor er det menneskekærlige blevet af i vores samfund? Er vi virkelig så kyniske at vi kan leve med at det er OK..

Skam

Jeg må indrømme jeg skammede mig meget over at være dansker da jeg læste den artikel på Facebook. Nu handler det ikke om Føtex og en medarbejder med en totalt forkvaklet holdning, men om det generelle i at vi som danskere tillader at den slags sker! – Det vækker harme i mig at opleve så kynisk en tilgang til vores medmennesker hjemløs eller ej!!

Desværre er der nok at tage fat på, også her i Esbjerg Vil du støtte et godt projekt kan jeg anbefale de hjemløses venner Esbjerg – som et rigtigt godt projekt at donere til. Her i 2020 var det måske et sted at vise netop DIN næstekærlighed. Og vise du har samfundssind og gerne vil hjælpe de som har lidt og har behov for håb om en bedre fremtid.

Støtter

Jeg støtter med at lave en hjemmeside til dig kvit og frit, vi (min kone og jeg) har altid givet til “vores” hjemløse i form af at købe Hus forbi fra ham hver uge når vi handler ind den 20’er er nok den der giver mig størst glæde at aflevere,samt købt deres kalender hver år..

Jeg vil gerne opfordre dig som har besøgt denne side til at overveje at donere til De hjemløses venner her i Esbjerg. – Er du en virksomhed som donerer 5000 kr. eller mere, så kvitterer jeg ved at lave din hjemmeside GRATIS!! Landingssiden er en støtteside for det gode arbejde hjemløses venner laver her i Esbjerg hvor jeg er bosiddende.

<iframe style=”border-radius:12px” src=”https://open.spotify.com/embed/playlist/3rOkQfgTt30qbJPaZ4nOKm?utm_source=generator” width=”100%” height=”352″ frameBorder=”0″ allowfullscreen=”” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture” loading=”lazy”></iframe>

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
HTML5
10%
HTML5
40%

 

 

 

Days in someones Life HTML5

 

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

The Crime Scene

John Grandt

Conspiracy to act for humanity

John Grandt

Skriv en kommentar

BIKES.GRANDTS.COM