Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2020
Image default
Design Wordpress Sider

darkworx.job2you.dk

DARKWORX.JOB2YOU.DK

 

 

Why i made The Haunted House WorX Site & Videos  which is an artistic experiment and in no way does it represent my state of mind anyway, It’s purely experimental worx for my own pleasure and the pursuite of how to make things in Adobe After Effects. I welcome you to give me feedback.

I bid you welcome to this my experimental Dark House WorX in no way is the site intended to scare anybody, and the site does not represente my state of mind. This site purely represents my work with text and dark Adobe After Effects videos. Also the images are Photoshopped to make them more grunge, dark, and vintage like. All on purpose for the kind of effect you gain by doing so. Enjoy this cool dark experimental site….

 

SLL er en forkortelse for Secure Sockeys Layer. SSL er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det er sitet også afpasset til og det giver atter en sikkerhed for den enkelte bruger der anvender siderne.Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det, vil det kun være en god ting. Mit design er ofte grænsende til det lidt waco (i know) ikke desto mindre er det noget jeg ikke kan lade være med. Lige bedst som man tror at nu er siderne her færdige, ja så finder jeg igen på et eller andet waco og ligge op på disse sider. Jeg håber at du kan hente blot lidt inspiration fra mine sider, så er min mission sådan set fuldført på et overordnet plan-

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende opdateringer på special design på siderne under portfolio, tilføjet som jeg får dem identificeret og føjet til min portefølje. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det. Nyt & Artikler er hvor du finder de seneste blog artikler

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%

 

 

darkworx.job2you.dk

 

 

Related posts

www.johngrandt.dk

John Grandt

support.grandts.com

John Grandt

Santa Magic-2019

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  VISIT JOHNGRANDT.DK
  Read previous post:
  support-grandts-com
  support.grandts.com

  support.grandts.com   support.grandts.com er et af de WP projekter som jeg lavede allerførst i stor oplagt format med mange artikler...

  Close