Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2008 – 2020
Image default
Html5 Html5 Video Projekter

Bobby New Year 2020

Bobby New Year 2020 | Season Greetings

 

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder ogv, webm, samt mp4 filer. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have en button der videresender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af det kunstneriske element som jeg syntes jeg besidder, og den teknologi inden for online design som jeg er så vild med at arbejde med. Adobe After Effects intro video, set up med HTML5,skip intro, go to page link med videre.

 

Bobby New Year Season Greetings 2020

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
90%
MP4
25%
OGV
25%
Webm
25%
HTML5
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

Braindamage

John Grandt

Live-Grid – Special HTML5

John Grandt

Santa Magic-2019

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  BESØG HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  santa-magic-2019
  Santa Magic-2019

  Santa Magic-2019 | Adobe After Effects   Santa Magic 2019 intro en lille cool jule animation, second edition lavet med...

  Close