4.2 C
Esbjerg
22. januar 2021
www.grandts.com | V. 14.3 – 2008 – 2021
Image default
Html5 Video Projekter Video Intro

Bobby New Year 2019

Bobby New Year 2019 | Season Greetings

 

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder ogv, webm, samt mp4 filer. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have en button der videresender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af det kunstneriske element som jeg syntes jeg besidder, og den teknologi inden for online design som jeg er så vild med at arbejde med. Adobe After Effects intro video, set up med HTML5,skip intro, go to page link med videre.

 

Bobby New Year Season Greetings 2019

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
90%
MP4
25%
OGV
25%
Webm
25%
HTML5
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

Sureal Freedom?

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

3D-Logo Reveal

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

  HJERNESKADET.COM
  Read previous post:
  hjerneskadet-com
  www.hjerneskadet.com

  WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

  Close