9 C
Esbjerg
21. oktober 2020
www.grandts.com | V. 14.0 – 2008 – 2020
Image default
About Siderne

Design is thinking made visual

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.
Top Photo by Ralph (Ravi) Kayden

Mission

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for dine brugere. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde den vare eller tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at du som virksomhed nødt til at overveje, hvad og hvor du ønsker at placere dine produkter. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på dine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af din hjemmeside uden at kompromittere kvaliteten af ​​dine sider. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

Vision
Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som du har omkring at brande dit produkt, service eller hvad det nu måtte være du ønsker at din nye hjemmeside skal udtrykke.

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg ligeledes være med til at hjælpe dig godt på vej til at sikre din hjemmeside lever op til dit brand. Du skal derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS. Jeg anbefaler at du finder dit WordPress tema på Themeforest.Net her er udvalget størst og du er sikret af Themeforest.Net’s ejere for at temaet er tjekket helt igennem.

 

Webmaster & Ejer

 

 

 

 

About Photography

Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is. John Grandt

Besøg mit site: Explore My Photo Site

 

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    BESØG HJERNESKADET.COM
    Read previous post:
    Brug og konfigurer læseruden i Outlook

    Brug og konfigurer læseruden Top Photo courtesy of Panos Sakalakis unsplash.com Brug og konfigurer læseruden for at få vist meddelelser...

    Close