Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019
Image default
Wordpress Sider

bikes.grandts.com

bikes.grandts.com | WordPress

 

Jeg kører på en Suzuki som jeg er godt tilfreds med. Cyklen har Carstens MC leveret og jeg fik en fin service og god behandling hos Carsten og naturligvis rigtigt udmærket tilbud på min nye MC i 2014, omend selve modellen er en såkaldt 2009 Model (dog købt spritny) er cyklen en god stabil en af slagsen og indtil nu har jeg ikke haft problemer med den overhovedet og vi er allerede fremme ved 2018. Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos Carstens MC, her får du en god behandling og gode råd om alt fra tøj og udstyr til naturligvis MC’ere.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave bikes.grandts.com og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante. Men alle kan vel lide MC’ere næsten uanset alder og det kan jeg naturligvis også.

 

 

 

bikes.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

supercars.grandts.com

John Grandt

Coming Up 2020 – WildLife

John Grandt

Skriv en kommentar

Efterlad et review

    Read previous post:
    hjerneskadet-com
    www.hjerneskadet.com

    WWW.HJERNESKADET.COM Du vil opleve at www.grandts.com måske ikke bliver opdateret i samme tempo som tidligere, det skyldes det faktum at...

    Close