Sureal Freedom?

15 tegn på, at du er en virkelig fri person

 

Look. You are here. In this place, in this city, on this planet.

 

Sureal Freedom?. Selvom det kan betyde noget andet for os alle, elsker alle ideen om frihed. Vi har alle grader af frihed i vores liv, men for de fleste mennesker føles friheden som noget uopnåelig. Selv hvis vi har økonomisk frihed, har vi muligvis ikke følelsesmæssig frihed (f.eks. Depression eller angst). Hvis vi har frihed i vores karriere, har vi muligvis ikke fysisk frihed (f.eks. Sygdomme og dårligt helbred). Det er svært at få alle komponenterne på plads. Så hvis du spekulerer på, hvor “fri” du er i dit liv lige nu, kan du se, om du matcher nogen af disse egenskaber hos en virkelig fri person.

 

Tjek dette lille projekt ud, hvis du kan se meningen og er enig hører jeg meget gerne fra dig. Send din mening uanset om den er positiv eller negativ. Hvorfor har du lavet dette? Jeg vil så svare det er både det artistiske og selve projektet med design, Adobe After Effects, samt ikke mindst den tekst jeg har skrevet som jeg syntes er meningsfuld som grafisk artist.

 

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder mp4 fil. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have et link nederst på siden der videresender brugeren til en anden side. F. eks til dette memorandium som jeg har skrevet til projektet.

 

 

Sureal Freedom

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

Related posts

This is My Life

Design is thinking made visual

Metorite Day