Driver Booster 9

driverbooster5

Driver Booster 9

 

Alle, der ønsker et ekstra løft i stabiliteten af ​​deres pc, bør tjekke den gratis version af Driver Booster 9. Dette praktiske værktøj er oprettet til at identificere driverproblemer og hurtigt løse dem. Den er designet til at dække praktisk talt enhver moderne Windows-pc, da den tilbyder support til Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, der er i stand til at korrigere mere end en million drivere. Der er mange tegn på, at dette er et godt designet produkt. Grænsefladen er ren og elegant, så du nemt kan gennemse og vælge de ønskede indstillinger. Hver driver, der kræver en opdatering, har klare oplysninger ved siden af. Du kan se ting som størrelse, udgivelsesdato og sammenligne versionerne af driverne.

Gratis Versionen

 

Da dette er den gratis version, er der noget manuelt arbejde at gøre. Du skal gennemgå regelmæssige kontroller for at sikre, at dit system altid er udstyret med de nyeste drivere for optimal ydelse. Driverpakker administreres af programmet, og du kan endda batch downloade dem for ekstra bekvemmelighed. De, der har kort tid, vil helt sikkert sætte pris på at kunne downloade alt med kun et enkelt klik. Hver gang definitionsdatabasen for programmet modtager en opdatering til en driver, kan Driver Booster automatisk advare dig, så dit job er bare at gennemgå et par klik. Dette er en pæn funktion, men er desværre kun tilgængelig for den betalte version. Du behøver stadig ikke at opdatere dine drivere hele tiden, så du kan huske fra tid til anden at scanne efter nye opdateringer.

Relevante Oplysninger

 

Som med anden lignende software kan dette værktøj smart skjule alle disse installations pop-ups, så du glat kan komme igennem processen med at opdatere alle drivere. Hvis det stadig ikke er hurtigt nok for dig, er der nogle interessante muligheder tilgængelige. Nogle opdateringer betragtes som mere presserende end andre, da visse drivere er ældre end andre. Derfor kan du prioritere disse drivere, der først skal opdateres og håndtere resten senere. En ting, som vi virkelig sætter pris på ved denne software er, hvordan du kan eksportere listen over forældede drivere til en simpelt tekstfil. I det er der også alle relevante oplysninger inkluderet, såsom hardware-ID, leverandør og enhedsnavn.

Automatisk Genstart

 

Når alle driveropdateringer er afsluttet, kan computeren automatisk genstarte eller lukke ned, hvis du indstiller den til at gøre det. Ud over det sædvanlige sæt drivere er dette program også i stand til at foretage yderligere scanninger til andre værktøjer, såsom DirectX og Adobe Flash Player, for at sikre, at de også forbliver opdaterede. Med andre opdateringsværktøjer kan du akkumulere unyttige filer i form af brugte driverpakker. Ved hjælp af en simpel indstilling kan du aktivere Driver Booster til at håndtere enhver sådan pakke efter installationen. Det fjerner det fra din computer, da det ikke længere er nødvendigt.

Kraftfuldt Tool

 

Generelt er Driver Booster 7 gratis version et kraftfuldt værktøj, der leverer sine løfter. Der er nogle begrænsninger, men intet, der påvirker værktøjets anvendelighed. Det kræves at have en god netværksforbindelse for at kunne drage fuld fordel af dens evner. Dette er let at bruge og pænt designet, og det fortjener mere anerkendelse, hvis du vil holde din computer i topydelse ved hjælp af de nyeste driveropdateringer.

 

Hent Driver Booster

 

Related posts

Denne hjemmeside er Version 17.0

Google Analytics Now Illegal in Austria

AMP og Grandts.Com