Braindamage

Braindamage  | HTML5


 

Braindamage. Branding for mit site om hjerneskader. En lille video intro lavet i Adobe After Effects. Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites for de som ikke er så meget for Flash CS.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder MP4 . Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have et link nederst på siden der videresender brugeren til en anden side. F. eks til www.hjerneskadet.com – sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

 

Braindamage HTML5 Landing

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

 

 

 

Related posts

This is My Life

Design is thinking made visual

Metorite Day