Born & Raised

 

Born & Raised. Hej og velkommen til mit websted mit navn er John Grandt og jeg er en selfaclaimed Webdesigner født i , Esbjerg, Danmark med en passion for flot design og IT-teknologi .

Top Photo by Markus Winkler on Unsplash

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer nærmest i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Den listige gæst har allerede for nuværende opdaget at mit hoved domæne www.grandts.com er en blanding af Engelske / Danske sider. Sådan har det været siden jeg fik domænet i 2008.

Og det vil fortsat være et mix af både Dansk / Engelsk på domænet, alene grundet domænet er et såkaldt com domæne, samtidig har jeg ret mange engelske gæster der besøger Grandts Media, hvilket jeg er glad for, at jeg kan tiltrække. Det må betyde at noget af det jeg laver er godt, når talen er på design og nye tiltag.

Nogle af mine interesser

  • UX : alle aspekter af brugerens interaktion med produktet
  • : hvordan det opfattes , læres og bruges
  • Grafisk Design: typografi , billedkunst og sidelayout
  • New Media : forske og udforske på internettet

Sprog

  •  Dansk – modersmål
  • Tysk – medium
  • Engelsk – God

2008 – 2021

Web Design

Hvad er forskellen mellem et godt design og et great! design?

Når du sætter dig ned og skal starte et nyt projekt, skal netop det ovenstående være et af spørgsmålene så du er på forkant med de implementerings problemer som uvægerligt vil opstå når du skal designe et nyt websted uanset hvilken kunde, eller branche der end måtte være det aktuelle web projekt.

Med en mission om at konstant at overgå sit eget tidligere arbejde og gå videre og virkelig blive bedre til det, du gør i stedet for at falde ind i selvtilfredshed , stagnation, og i sidste ende , forældelse. Skal du hele tiden være på forkant med det sidste nye inden for design for at gøre en forskel der gør dig i stand til at yde et godt stykke håndværk inden for design & implementering af user interface design.

Desværre er der ikke en enkel, ligefrem formel, som du kan anvende på hvert design, svaret på gåden om , hvad der gør et design great i stedet for godt nok er stor. Der er ikke nogen hemmelighed eller metode til at designe noget, der pludselig gør dig til en helt blandt dine med designere og føre til at netop dit arbejde bliver præsenteret på et CSS galleri på nettet, vinder en Award eller blot blive omtalt på online magasiner som f. eks Smashing magazine, eller andre af de store design steder på nettet.

I stedet for en hurtig , one-size- fits-all løsning er individualitet vejen frem, det bunder i at design skal igennem tre nødvendige forskellige perspektiver: designerens , kundens og  ikke mindst brugerens oplevelse af dit design. Det kræver du lytter til din kunde og prøver at give råd og vejledning ud fra de ønsker kunden måtte have, sammenholdt med hvad der er teknisk muligt og relevant i forhold til det ønskede design.

Det er det at jeg netop forsøger som Designer..

John Grandt