Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Wordpress Sider

photo.grandts.com

photo.grandts.com | WordPress

 

 

Ord og billeder er hvad photo.grandts.com drejer sit omgangspunkt omkring. Og det nye site er mere et eksperiment som foto side, reviews, med mere.– den side er nu placeret på subdomænet  photo.grandts.com  – om man syntes om siderne er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt er at starte på at fotografere ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 vil påbegynde at lave lidt mere ved fotografi delen. Det kan sagtens være det først kommer i 2020 – med det er planen at den vil indeholde fotokunst fra Yours Truely.

Tak

Tusind tak til de over 780.000 der har besøgt mit domæne siden 2011. Det er jeg utroligt glad for, og det gør naturligvis også at jeg fortsat forsøger at putte indhold på hele dette domæne. Denne side du befinder dig på lige nu omhandler kun, artikler, blog og noget af mit portfolio af mit work gennem de sidste 4-5 år. Men mit domæne er såååå meget mere end blot denne side, så  gå endelig på opdagelse på hele domænet. Selve  domænet indeholder så meget at det kan være lidt svært at nå rundt i alle kroge.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse projekter og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante.

 

 

 

photo.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

support.grandts.com

John Grandt

division.grandts.com

John Grandt

bikes.grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Bobby New Year 2019

Bobby New Year 2019 | Season Greetings   Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på...

Close