Grandts. Media & Beyond | V. 11.0.1 – 2019
Image default
Design Wordpress Sider

Africa Version 1.0

The 2018 Afrika Project | WordPress

 

Dette projekt er lavet på Engelsk, men der er rig mulighed for at skifte til et andet sprog. Afrika bliver et af de store projekter hen over 2018 projektet er allerede sat i gang men det er en stor mundfuld. derfor bliver siden forventeligt heller ikke åben for offentligt adgang før hen i juli 2018. At gå i gang med et kontinent så stort med over 54 suveræne anerkendte stater (samt 2 som UN ikke har anderkendt) er en virkelig stor mundfuld, for hvad skal man dække? et kontinent som Afrika har så meget potentiale rent fortælle mæssig at man taber pusten. Alligevel vil jeg gerne lave dette projekt, og selv om jeg “låner” kraftigt fra blandt andet WikipediA syntes jeg allerede at selve webstedet ser fornuftigt ud. Sitet er langt fra færdigt og er en running proces, der tilføjes nyt når tiden er til det.

 

Det er en stor glæde at lave projektet som samtidig gør at man er på en både geografisk, demografisk, wildlife, samt etnisk rejse ind i et kontinent med så mange historier. Så jeg håber at 2018 kommer til at stå i Afrika tegnet (naturligvis ikke udelukkende) men løbende med opdateringer kan jeg formodentligt skabe et godt websted, Afrika er som bekendt det 2 største kontinent i verden glæd dig til blandt andet et Interaktivt Kort over Afrika’s stater. Et klik vil føre dig til informationer om det enkelte land og hvert land vil have sine indlæg og karakteristika, med en blanding af informativ og gode fakta om det enkelte land, dette vil jeg forsøge at udbygge med Travel Advices en gang i 2019 så stay tuned!

 

africa.grandts.com

 

 

Skills anvendt

 

 

CSS3
90%
Wordpress
55%
PHP
85%
jQuery
100%

 

 

Related posts

Born & Raised

John Grandt

T7 Fighter Game

John Grandt

The Crime Scene

John Grandt

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
ant-and-the-lion
En Fabel Løven & Myren

Der var engang en myre, der hver morgen mødte tidligt på arbejde og straks gik i gang med opgaverne. Myren...

Close